Vadsbogymnasiet - Nära dig

Du på Vadsbogymnasiet

Vadsbogymnasiet erbjuder elva nationella program, både högskoleförberedande och yrkesförberedande. Hos oss kan du även läsa den riksrekryterande marinteknikutbildningen. För dig som vill kombinera dina studier med din idrott finns flera möjligheter. Vi erbjuder nationellt certifierad idrottsutbildning (NIU) innebandy och idrottsspecialisering (LIU) innebandy, fotboll och ishockey.

Vadsbogymnasiet är en skola där du som elev ska känna dig välkommen och trygg. Vi tycker att det är viktigt att det går bra för dig och att du trivs hos oss. Vårt mål är att du ska utvecklas och utmanas under dina år hos oss. På så sätt blir du väl förberedd för arbetslivet och kommande studier.

Det är viktigt för oss att du som elev ska ha möjlighet att vara med och påverka dina år hos oss. Dina erfarenheter och synpunkter är viktiga när vi tillsammans formar den skola som vi vill ha.

Kompetenta och behöriga lärare är en garanti för att nivån på undervisningen håller hög klass. Resultaten ligger en bra bit över riksgenomsnittet. Andelen elever som går vidare till studier på högskolor och universitet är också hög.

Skolan ligger centralt i Mariestad. Här har du närhet till kommunikation, affärer och Sveriges största sjö.

Välkommen till oss!

Sidan senast uppdaterad: 2021-09-24
Bookmark and Share
Facebook
YouTube
Till startsidan
Kontakta oss

Adress

Vadsbogymnasiet
Drottning Kristinas väg 50
542 44 Mariestad

Telefon

0501-75 56 00

Telefax

0501-75 56 09

E-post

vadsbogymnasiet@mariestad.se

Mariestads logga