Du på Vadsbogymnasiet

Vadsbogymnasiet är en skola där elever, lärare och övrig personal trivs. Det framgår tydligt av den enkät som alla elever besvarar innan de lämnar skolan. Även Skolverket ger skolan högsta betyg på flera områden.

Kompetenta och behöriga lärare är en garanti för att nivån på undervisningen håller hög klass. Resultaten ligger en bra bit över riksgenomsnittet. Andelen elever som går vidare till studier på högskolor och universitet är också hög.

Skolan ligger centralt i Mariestad. Här har du närhet till kommunikation, affärer och Sveriges största sjö.

Vill du jämföra oss med andra gymnasieskolor, klickar du in dig på länken till höger i rutan för relaterad information. Då kommer du till Skolverkets jämförelsetjänst.

Välkommen till oss!

Sidan senast uppdaterad: 2019-12-03

Reception
E-post: Vadsbogymnasiet