Vadsbogymnasiet - Nära dig

Du på Vadsbogymnasiet

Här hittar du som är elev eller funderar på att bli elev hos oss all information du kan tänkas behöva. Se länkarna på sidan.

Att trivas på jobbet är en viktig del för att må bra. Att läsa på gymnasiet är många ungdomars jobb. Tre år av studier, läxor och praktik är ett krävande arbete. För att lyckas bra är trivseln på arbetet en mycket viktig faktor.

En bra skola - nära dig!

Vadsbogymnasiet är en skola där elever, lärare och övrig personal trivs. Det framgår tydligt av den enkät som alla elever besvarar innan de lämnar skolan. Även Skolverket gav skolan högsta betyg på flera områden.

Kompetenta och behöriga lärare är en garanti för att nivån på undervisningen håller hög klass. Resultaten ligger en bra bit över riksgenomsnittet. Andelen elever som går vidare till studier på högskolor och universitet är också hög.

Skolan ligger centralt i Mariestad. Här har du närhet till kommunikation, affärer och Sveriges största sjö! Efter skolan kan du lätt kan ta dig till tåg- och busstation, till centrum för en fika eller till stranden för ett dopp under de månader som vädret tillåter.

Vill du jämföra oss med andra gymnasieskolor, klickar du in dig på länken till höger i rutan för relaterad information. Då kommer du till Skolverkets jämförelsetjänst.

Välkommen till oss!

Sidan senast uppdaterad: 2019-07-01
Bookmark and Share

Relaterad information

Kontakt

Reception
Telefon: 0501- 75 56 00
Fax: 0501-75 56 09
E-post: Vadsbogymnasiet

Dokument
Välkommen till Vadsbogymnasiet 2017-18PDF
Informationshäfte till elever och föräldrar

Länkar

Brygganlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Office 365länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Jämförelse gymnasieskolorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebook
YouTube
Till startsidan
Kontakta oss

Adress

Vadsbogymnasiet
Drottning Kristinas väg 50
542 44 Mariestad

Telefon

0501-75 56 00

Telefax

0501-75 56 09

E-post

vadsbogymnasiet@mariestad.se

Mariestads logga