Sjunga i kör

Bocktetten

Bocktetten är en manlig kör som ofta förgyller Vadsbogymnasiets tillställningar med skönsång. En audition hålls i början av varje hösttermin för de som har önskemål att bli ny medlem. Bocktetten har sin mest intensiva period på våren. De sjunger bland annat in våren den 30 april, och medverkar på både sommaravslutningen på Vadsbogymnasiet, på mösspåtagningen och på studentavslutningen i Mariestads domkyrka.

Bocktetten läsåret 2017/18

Otto Ragazze

Kören Otto Ragazze är, kan man väl säga, den kvinnliga motsvarigheten till Bocktetten. För att vara med i Otto Ragazze får man först genomgå en liten audition. Den hålls varje höst.

De två stora evenemangen för kören är julavslutningen och skolavslutningen, både mösspåtagningen och studentavslutningen

Otto Ragazze läsåret 2017/18

Skolkören

Förutom Bocktetten och Otto Ragazze har Vadsbogymnasiet naturligtvis även en vanlig skolkör. Den hålls igång av musiklärare Victoria Cronin. Kören uppträder på skolavslutningarna och på Lucia. Vill du vara med i kören? Kontakta Victoria!

Sidan senast uppdaterad: 2017-11-02

Victoria Cronin