Vadsbogymnasiet - Nära dig

SafeID UF

Vi är tre elever som läser på Ekonomiprogrammet. Under det här läsåret driver vi vårt företag SafeID där vi erbjuder en smidig korthållare.

Produkt
Produkten vi på SafeID erbjuder är en smidig korthållare med en stilren design som passar alla samtidigt som den är RFID-skyddad, vilket innebär att när korten förvaras i vår produkt så går det inte att skanna av kort- och datainformation samt ej blippbar. Vi på SafeID erbjuder två olika korthållare, en i mattsvart aluminium samt vårt andra alternativ som är klädd i svart PU-läder för er läderälskare. Korthållaren tar upp till sju stycken kort.

Affärsidé
Vi på SafeID består av tre drivna och målmedvetna personer som erbjuder RFID-skyddade korthållare för en tryggare och enklare vardag för just dig! Kortbedrägerier har ökat något ofantligt de senaste åren och eftersom utvecklingen för betalningsmetoder går ständigt framåt så utvecklas även metoder att stjäla och skanna av viktig kortinformation. Därför är det viktigt för oss att öka din vardagssäkerhet samtidigt som du får en modern och smidig produkt!

Sidan senast uppdaterad: 2019-08-01
Bookmark and Share

Relaterad information

Kontakt

Prakash Hirani
VD & Ekonomiansvarig

Julia Nordblom
Marknadsföringschef

Ida Berzell
Kommunikatör & Administratör

E-post

Länkar
Till Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Facebook
YouTube
Till startsidan
Kontakta oss

Adress

Vadsbogymnasiet
Drottning Kristinas väg 50
542 44 Mariestad

Telefon

0501-75 56 00

Telefax

0501-75 56 09

E-post

vadsbogymnasiet@mariestad.se

Mariestads logga