Vadsbogymnasiet - Nära dig

Välkommen på Industrimässa!

Tisdagen den 24 april kl 18:00 — 21:00 finns vi på plats på Vadsbogymnasiet för att informera Dig och Dina föräldrar om alla de möjligheter som öppnas för den som väljer att utbilda sig vid det Industritekniska programmet på Teknikcollege vid Vadsbogymnasiet i Mariestad.
Vid inget annat program har du så stora chanser att få ett så välbetalt och tekniskt intressant jobb direkt efter din gymnasieutbildning som när du väljer det Industritekniska programmet. Vill du istället fortsätta att studera har du en grundläggande högskolebehörighet att falla tillbaka på och genom praktiken ute på företagen har du skaffat dig ett viktigt kontaktnät inför framtiden. Under sommaren har du dessutom stora chanser att få ett sommarjobb då flera av samarbetsföretagen prioriterar studerande vid Industritekniska programmet vid tillsättning av sommarjobbare.

Ta chansen att träffa representanterna för samarbetsföretagen och lärarna vid Industritekniska programmet och varför inte boka en tid för studiebesök direkt på företaget.

Bookmark and Share
Facebook
YouTube
Till startsidan
Kontakta oss

Adress

Vadsbogymnasiet
Drottning Kristinas väg 50
542 44 Mariestad

Telefon

0501-75 56 00

Telefax

0501-75 56 09

E-post

vadsbogymnasiet@mariestad.se

Mariestads logga