Arbetet med slutproduktionen är igång

Så här dags varje år innebär slutproduktion för avgångseleverna på Estetiska programmet. Arbetet är elevernas gymnasiearbete som ska innefatta det de lärt sig inom karaktärsämnet Teater.
Högst upp i Södertornet har fem personer samlats för en lägenhetsvisning; Den tungsinte mäklaren Gunnar, otjejiga låssmeden Paula, Janka — den smygfisande flygvärdinnan, Sam — som har 115 nedslag på mobilen per dag, och kändis-kocken Zeth. När den enda utvägen — hissen — går sönder och de inser att det blir till att spendera natten tillsammans finns det bara en sak att göra... FESTA! Eller...? Nej — riktigt så enkelt är det inte...

I år har eleverna valt en pjäs som heter Rabarbers, en nutidskomedi skriven av Maria Blom, mest känd från Masjävlar.

Repetionerna är i full gång inför premiären den 19 april. Under en hektisk vecka spelas 9 föreställningar för framförallt högstadieelever, men även elever och personal från Vadsbogymnasiet och i mån av plats även för andr intresserade.