Vadsbogymnasiet - Nära dig

Dags för årets mässa för unga företagare!

Banner för UF mässan 2015

13-14 mars är det dags för årets regionala UF-mässa, "Entreprenörskap på riktigt - Mässa för unga företagare" på Arena Skövde, där utställande UF-företag från hela regionen samlas för två fartfyllda dagar!4 mars.

UF-Mässan - Entreprenörskap på riktigt, är Ung Företagsamhet Skaraborgs regionala mässa i UF-företagande. Här får alla som driver UF-företag i Skaraborg möjlighet att ställa ut, visa upp och sälja sina varor eller tjänster.

Mässan kommer erbjuda försäljning av innovativa produkter, perfekta presenter och varor med det lilla extra, så ett tips är att ta med kontanter. Dessutom finns möjlighet att bolla frågor kring att starta eget företag och för de allra minsta finns häftiga experiment att ta del av!

Sex stycken UF-företag från Vadsbogymnasiet är med och ställer ut på mässan. Tre klasser från åk 2  kommer besöka mässan och få inspiration inför nästa läsår, då det är dertur att starta och driva ett UF-företag.

Under lördagens gästas mässan av Neverstore som genomför akustiskt framträdande på scenen.

Under mässan kommer också ett antal tävlingar avgöras, där några av vinnarna får representera Skaraborg i SM i UF-företagande i Stockholm.

Mässan är öppen för allmänheten och det är fri entré!

Bookmark and Share
Facebook
YouTube
Till startsidan
Kontakta oss

Adress

Vadsbogymnasiet
Drottning Kristinas väg 50
542 44 Mariestad

Telefon

0501-75 56 00

Telefax

0501-75 56 09

E-post

vadsbogymnasiet@mariestad.se

Mariestads logga