Teknikcollege på Möjligheternas värld!

Adam Sternhag och Reyhane Monfared visar vägen till station 5

Våra ambassadörer bemannar stationen Design - kreativitet, teknik och estetik.

För tredje året i rad erbjuds nu skolor i Skaraborg att låta sina åttondeklassare att besöka teknikmässan på Möjligheternas värld. Under måndagen öppnade utställningen som erbjöd prov på spännande teknik.

Under veckan får eleverna en möjlighet till en inblick i vad yrkeslivet inom teknikyrken kan innebära. Skolor från Skaraborg som anmält sina elever till eventet får en halvdag med tekniktema i den utställning som pågår i Möjligheternas värld. Efter en flammande inledning av Baltazar får eleverna gå runt i mindre grupper och se, lyssna och testa på olika aktiviteter på de sju stationerna.

Station nummer 5 bemannas hela veckan av elever på Teknikcollege på Vadsbogymnasiet. De tar med åttondeklassarna in i designens underbara värld.