Utsedd till årets handledare

Årets handledare, Radhika Good, samarbetar med Vård- och omsorgsprogrammet.

Förra veckan på Vård- och omsorgscollege nationella jubileumskonferens tilldelades Radhika Good från Skaraborg utmärkelsen Årets handledare.

På arbetsplatser som är knutna till Vård- och omsorgscollege finns handledare som gör ett stort och viktigt jobb för kvalitén på arbetsplatserna och för elevernas utbildning. Handledarna är nyckelpersoner i lärandet på arbetsplatsen.

Radhika jobbar bl a som handledare åt eleverna på Vård- och omsorgsprogrammet både på gymnasienivå och på vuxenutbildningen. Hon har även ett uppdrag som ambassadör. I den rollen besöker hon bl a grundskolor och medverkar på gymnasiets Öppet hus varje år. Till vardags arbetar Radhika som undersköterska på ett särskilt boende för äldre, där elever gör sin APL (arbetsplatsförlagt lärande) varje år.

Radhika Good har tidigare blivit utsedd till årets handledare i hela Skaraborgs kommun och nu har hon utsetts till årets handledare i HELA SVERIGE!