Föräldramöte 17 september

Vårdnadshavare till elever i årskurs 1 välkomnas till föräldramöte.

Några veckor har gått av terminen och du som vårdnadshavare till elever i årskurs 1 är välkommen till ett informationsmöte hos oss den 17 september.

Vi samlas efter tillhörighet till program och rektorsområde i lokalen K5 på Vadsbogymnasiet för gemensamma informationer. Därefter tar respektive mentor över och ger information programvis i programmens egna lokaler.

17.30: Rektorsområde 1, ekonomiprogrammet, estetiska programmet, naturvetenskapsprogrammet, vård- och omsorgsprogrammet

18.00: Rektorsområde 2, bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet, industriteknikprogrammet, marinteknikutbildningen, teknikprogrammet

18:30: Rektorsområde 3, barn- och fritidsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet

Välkomna!