Beställa lunch

Beställ lunch senast onsdagar klockan 14. Vi erbjuder varm lunch till dig som är elev på Vadsbogymnasiet eller som är elev på annat gymnasium men bor i Mariestad.

Beställa lunch
Lunchen beställs varje vecka via en e-tjänst som finns länkad under Relaterad information på den här sidan.

Där anger du ditt namn, telefonnummer, vilken skola du går på och vilka dagar du vill ha lunch. Du kan även ange eventuell specialkost. Observera att du måste göra en ny beställning varje vecka. Beställningen gör du senast onsdag klockan 14.00 för att få lunch kommande vecka.

Hämta lunch
Du hämtar nylagad lunch i respektive enhets varuintag vid köken på Högelidsskolan, Prismaskolan, Fredslund i Hasslerör, Lungsäter i Lugnås, Tidavads skola, Lyrestads skola, Ullerås eller Torsö skola varje dag som du har beställt. I e-tjänsten väljer du den tid som passar dig bäst mellan klockan 11.30-13.00. Vi bockar av dig när du har hämtat din lunch.

Meny
Du hittar menyerna för respektive skola i appen Din skolmat. Meny för Torsö skola hittar du på www.torsoskola.selänk till annan webbplats.

Du som bor i en annan kommun
Vi vill uppmana dig som läser på Vadsbogymnasiet men som bor i en annan kommun att i första hand ta reda på om din hemkommun erbjuder lunch, detta för att undvika onödiga resor. Om de inte erbjuder lunch eller om det passar dig bäst att hämta i Mariestad får du självklart beställa lunch av oss.

Beställ lunch

E-tjänst för att beställa lunchlänk till annan webbplats

Adresser

Högelidsskolan