Student och avslutning

Här hittar du information om skolavslutning och detaljerad information om studenten med karta och tider för utspring.

Studentavslutningen den 12 juni inleds med klassvis ceremoni tillsammans med mentorer och avslutas med klassvisa utspring. Information om avslutning för elever som inte tar studenten finns längst ner på sidan.

Studenten

Varje klass har avslutningsceremoni med respektive mentorer. Entrén på innergården mellan gamla och nya Vadsbogymnasiet är öppen för elever under dagen. Efter avslutningsceremonin springer klassen ut till ett avgränsat område där de tas emot av max två anhöriga. Klasserna springer ut med en halvtimmes mellanrum och från två olika utgångar för att minska risken för större folksamlingar. Detta innebär ett utspring per timme per utgång, vilket ger studenter och anhöriga god tid att kunna lämna skolområdet innan nästa klass springer ut. Inom det avgränsade området finns koner med cirka 10 meters avstånd. Anhöriga uppmanas att ställa sig vid ledig kon.

Studenter från gymnasiesärskolan gör sitt utspring till Alhagen där de möts upp av max två anhöriga.

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer uppmanar vi personer med symtom på covid-19 att stanna hemma. Vi ber allmänheten att avstå från att samlas vid Vadsbogymnasiet under avslutningsdagen.

Karta utspringPDF

Tid och plats för utspring

Gymnasiesärskolan
Avslutningsceremoni: 8.30
Utspring: 10.30 till Alhagen för att mötas upp av max två anhöriga.

SA3B (Samhällsvetenskapsprogrammet)
Avslutningsceremoni: 09.00
Utspring: 10.00 område 1

NA3 (Naturvetenskapsprogrammet)
Avslutningsceremoni: 09.30
Utspring: 10.30 område 2

EK3 (Ekonomiprogrammet)
Avslutningsceremoni: 10.00
Utspring: 11.00 område 1

VO3 (Vård- och omsorgsprogrammet)
Avslutningsceremoni: 10.30
Utspring: 11.30 område 2

SA3A (Samhällsvetenskapsprogrammet)
Avslutningsceremoni: 11.00
Utspring: 12.00 område 1

BF3 (Barn- och fritidsprogrammet)
Avslutningsceremoni: 11:30
Utspring: 12:30 område 2

TE3 (Teknikprogrammet)
Avslutningsceremoni: 12:00
Utspring: 13:00 område 1

MT3 (Marinteknikutbildningen)
Avslutningsceremoni: 12:30
Utspring: 13:30 område 2

IN3 (Industritekniska programmet)
Avslutningsceremoni: 13:00
Utspring: 14:00 område 1

BA3 (Bygg- och anläggningsprogrammet)
Avslutningsceremoni: 13:30
Utspring: 14:30 område 2

EE3 (El- och energiprogrammet)
Avslutningsceremoni: 14:00
Utspring: 15:00 område 1

Avslutning för elever som inte tar studenten

Avslutningen för årskurs ett och två hålls via Teams. Gymnasiesärskolan firar skolavslutning med samtliga elever torsdagen den 11 juni och firar studenterna den 12 juni. Respektive mentor informerar eleverna om detaljer.

Betyg och återlämning av material

Betyg för studenter och studieplan med betyg för övriga elever skickas hem efter läsårets slut. Elever som inte tar studenten lämnar tillbaka böcker och material när höstterminen startar. Information om återlämning av datorer för studenter publiceras på Bryggan.