Gymnasiestart med coronaanpassning

Glad kille som står lutad mot väggen

Den 20 augusti hälsas eleverna välkomna tillbaka till Vadsbogymnasiet efter sommarlovet. Gymnasieundervisningen bedrivs nu återigen på plats på skolan.

Undervisning ska bedrivas på plats i skolan

Huvudregeln enligt regeringsbeslut är att undervisning ska bedrivas på plats i skolan. Vi följer också noga de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger.

Åtgärder för att minska risk för smittspridning

Skolorna har vidtagit åtgärder för att minska risk för smittspridning. Bland annat hålls inga stora samlingar, ventilation ses över, utökad städning sker, handsprit finns att tillgå i skolans lokaler, scheman anpassas för att eleverna ska kunna hålla distans, information om myndigheternas rekommendationer går ut till elever på plats.

Följ myndigheternas rekommendationer

Vi uppmanar alla elever att följa myndigheternas rekommendationer:

• Håll avstånd.
  • Tvätta händerna.
  • Stanna hemma vid minsta symtom.

Film: Västra Götalandsregionen som uppmanar till att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta symtom.