Informationskvällarna flyttas fram

Tre elever som sitter i en soffa. Text på bild: öppet hus framflyttat

På grund av rådande smittskyddsläge i regionen så har vi blivit tvunga att flytta fram våra informationskvällar. Vi hoppas kunna genomföra dem i början av nästa år.

Du hittar information om våra olika program på respektive programsida, det kommer även kompletteras med ytterligare ifnormation de närmsta veckorna.

Kontakta din SYV eller oss om du har några frågor kring programmet eller skolan. Glöm inte bort att möjligheten att skugga en elev ligger kvar.

Skuggning

Ett bra sätt att upptäcka vår skola och våra utbildning är genom att "skugga" en gymnasielev en dag på Vadsbogymnasiet. Då får du möjlighet att följa en elev och en klass under en dag och vara med på lektioner, äta lunch och vara med på raster för att se hela skolan. Om du vill skugga en elev på Vadsbogymnasiet så ska du kontakta din studie- och yrkesvägledaren på din skola så hjälper han eller hon dig med att boka in detta hos oss.

Film om hur det är att gå på Vadsbogymnasiet