Vadsbogymnasiet - Nära dig

Ansökan öppen för nationell idrottsutbildning (NIU) innebandy

Vill du satsa på innebandy och få en utbildning för att kunna bli elitidrottare? Då kan du söka till Vadsbogymnasiet och NIU innebandy.

Under utbildningen har vi fullt fokus på individuellt anpassad träning för att du ska bli en så vass spelare som möjligt. Förutom att utvecklas som innebandyspelare på planen får du tillgång till högkvalitativ fysisk och mental träning.

Du behöver inte vara elitidrottare när du kommer till oss. Vår målsättning är att ge dig en utbildning i hur du blir elitidrottare. Två gånger i veckan har vi innebandypass som leds av instruktörer som har varit verksamma på högsta elitnivå. En gång i veckan har vi träning för att bygga en stark grundfysik. Passet leds av instruktörer som har hög kompetens inom just fysträning.

Förutom träning på hög nivå erbjuder vi lyxig frukost efter morgonpass och en god sammanhållning mellan elever och lärare.

Ansök redan nu

Ansökan till NIU innebandy är öppen fram till 1 december. Du ansöker direkt till Svenska Innebandyförbundet. När vi har mottagit din ansökan får du en bekräftelse och sedan en inbjudan till uttagningsdag. Efter uttagningsdagen får du besked om du är antagen eller inte.

Vill du bli den nya Emma Stenberg, Klara Loneberg eller Linus Nestorsson? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök till NIU innebandy via Innebandy.se Länk till annan webbplats.

Är du osäker?

Är du osäker på om du vill gå NIU? Det skadar inte att söka! Du kan alltid hoppa av uttagningsprocessen om du vill. Det finns däremot ingen möjlighet att söka NIU i efterhand om du skulle ångra dig.

Bookmark and Share
Facebook
YouTube
Till startsidan
Kontakta oss

Adress

Vadsbogymnasiet
Drottning Kristinas väg 50
542 44 Mariestad

Telefon

0501-75 56 00

Telefax

0501-75 56 09

E-post

vadsbogymnasiet@mariestad.se

Mariestads logga