fotograf Stefan Svensson

Att trivas på jobbet är en viktig del för att må bra. Att läsa på gymnasiet är många ungdomars "jobb". Tre år av studier, läxor och praktik är ett krävande arbete. För att lyckas bra är trivseln på arbetet en mycket viktig faktor.

En bra skola - nära dig!

Vadsbogymnasiet är en skola där elever, lärare och övrig personal trivs. Det framgår tydligt av den enkät som alla elever besvarar innan de lämnar skolan. Även Skolverket gav skolan högsta betyg på flera områden.

Kompetenta och behöriga lärare är en garanti för att nivån på undervisningen håller hög klass.  Resultaten ligger en bra bit över riksgenomsnittet. Andelen elever som går vidare till studier på högskolor och universitet är också hög.

Skolan ligger centralt i Mariestad. Här har du närhet till kommunikation, affärer och Sveriges största sjö! Efter skolan kan du lätt kan ta dig till tåg- och busstation, till centrum för en fika eller till stranden för ett dopp under de månader som vädret tillåter. Vet du inte var sjöstaden Mariestad ligger? Ta en titt på länken till höger!

Sidan senast uppdaterad: 2018-09-12