Vadsbogymnasiet - Nära dig

Om oss

Ung företagsamhet

På Vadsbogymnasiet har du möjlighet att driva UF-företag på Ekonomiprogrammet, Industritekniska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. På Estetiska programmet driver klassen tillsammans ett UF-företag, Teaterapan. Det finns även möjlighet att driva UF-företag om du väljer Entreprenörskap som individuellt val.

På den här sidan kommer vi samla UF-företagen läsåret 2015-16.

ActiveWear UF

ActiveWear UF hjälper ditt lag med profilering. Vi anser att inom ett lag ska det se professionellt ut och det genom att alla i laget har likadana träningskläder. Kittet är från CCM och består av en t-shirt och ett par shorts i luftigt material. Läs mer!

AlltMobil UF

Vi på AlltMobil UF erbjuder er som kunder smarta mobiltillbehör. Varför inte en smart laddare du kan ha runt armen eller en platta att lägga telefonen på medan du laddar? Allt som gör vardagen lite enklare. Läs mer!

BraceletYourself UF

Vi köper in varor från den lokala sybutiken, som vi sedan sätter ihop till snygga armband. Vi kommer delta i olika marknader/event där ni kan köpa våra armband. "Den sista touchen i din styling får du med våra armband". Läs mer!

BrushForBlush UF

BrushForBlush UF säljer djurvänliga sminkborstar som gör det enkelt för dig att lägga din makeup. Sminkborstarna är tillverkade av syntetiskt hår. Vi säljer också rengöringstillbehör av silikon. Läs mer!

COCO UF

COCO UF erbjuder ekologiska och naturliga produkter innehållande kokos. De är av hög kvalité och kan användas inom många områden, främst skönhet och hälsa. Alla produkter är ekologiska och användbara inom många områden. Läs mer!

HopeCandle UF

HopeCandle UF säljer egentillverkade ljus. De erbjuder flera olika dofter och färger. Ljusen går att beställa via nätet. De kommer också kunna köpas på olika marknader som kommer hållas under året. Läs mer!

Multihögtalare UF

Vi på Multihögtalare UF vill att man ska kunna lyssna på musik överallt med högsta kvalité. Multihögtalare UF erbjuder vattentäta Bluetoothhögtalare till ett bra pris. Högtalaren är lätt och smidig att ha med sig vid alla tillfällen. Läs mer!

ShowerSpeakers UF

Vi på ShowerSpeakers UF vill erbjuda våra kunder den nya tekniken. Med våra vattentåliga högtalare med Bluetooth kan du med nöje lyssna på musik, pod eller prata i telefon i duschen. Läs mer!

Sötsaker UF

Sötsaker UF säljer egengjorda chokladpraliner med olika smaker som passar alla. Förpackningarna ska vara så tilltalande som möjligt med fina etiketter. Allt för att våra chokladpraliner ska vara den perfekta presenten! Läs mer!

Sött & Gött UF

Vi på Sött & Gött UF har gjort en bakbok på ett modernare sätt som vi har till försäljning. Boken heter "Sött & Gött UF - bakverk på ett modernare sätt". Boken består av 15 goda recept och är inplastad och spiralhäftad. Läs mer!

Teaterapan UF

Teaterapan UF gör egenproducerade föreställningar inför publik. Exempel är Kura skymning på stadsbiblioteket i Mariestad, Södra Råda - en historisk rundvandring som vi producerar själva samt vår slutproduktion på Mariestads teater. Läs mer!

Sidan senast uppdaterad: 2018-09-12
Bookmark and Share

Relaterad information

Kontakt

Kjell Persson
UF-samordnare
Telefon: 0501-75 56 23
E-post: Kjell Perssonlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebook
YouTube
Till startsidan
Kontakta oss

Adress

Vadsbogymnasiet
Drottning Kristinas väg 50
542 44 Mariestad

Telefon

0501-75 56 00

Telefax

0501-75 56 09

E-post

vadsbogymnasiet@mariestad.se

Mariestads logga