Vadsbogymnasiet - Nära dig

Kickoff för UF

En lyckad inspirationsdag!

Den 12 september gick startskottet för vårt UF-företagande i form av att samtliga UF-företag på skolan åkte till en UF-Kick-Off i Vara konserthus!

Där fick de bl. a. ta del av flera föreläsningar av inspirerande entreprenörer;

Moa de Bruin och Matilda Magnisson från Skövde som driver en av Sveriges största podcaster, samt även äger "Like kommunikation - en digital kommunikationsbyrå i Skövde.

Skaraborgsentrepenören från Hjo, föreläsaren Andreas Wilhelmssons energi, erfarenheter och tips! vilken nu har drivit bolag i över ett decennium trots sin unga ålder!

Till sist var även förra årets UF-företagare Fredrik Rinaldo och Mickel Wallentin från Västerås med, som berättade om sitt företag "Merch Sweden UF" från Västmanland som tog storslam under SM i Ung Företagsamhet i Stockholm i våras 2018. Efter att ha vunnit kategorin ”Årets vara” och det prestigefyllda priset ”Årets UF-företag i Sverige”, så kunde de titulera sig svenska mästare., samt gå vidare till EM i Berlin. De berättade om sin affärsidé som var att sälja exklusiva och limiterade kläder, skor och streetwear-produkter, och lyckades med att få en omsättning på 1 miljon kronor!

Fyllda av inspiration och energi åkte eleverna åter hem till Vadsbogymnasiet för att nu komma på egna roliga affärsidéer och starta upp våra egna UF-företag!

Bookmark and Share
Facebook
YouTube
Till startsidan
Kontakta oss

Adress

Vadsbogymnasiet
Drottning Kristinas väg 50
542 44 Mariestad

Telefon

0501-75 56 00

Telefax

0501-75 56 09

E-post

vadsbogymnasiet@mariestad.se

Mariestads logga