Eirik Öhrnell

Eirik tog studenten från Estetiska programmet 2016 och studerar idag teater på folkhögskola utanför Stockholm.

Varför valde du att gå det Estetiska programmet teater, på Vadsbogymnasiet?
Jag valde att gå på det estetiska programmet med inriktning teater på Vadsbogymnasiet för att jag vill bli skådespelare.

Vad gör du idag?
Idag bor jag och studerar teater på en folkhögskola i Stockholm med planer på att studera vidare inom teater

Har du haft nytta av din tid vid det Estetiska programmet?
Jag har haft en otrolig nytta av min tid på Estetiska programmet jag har fått ett bättre självförtroende som har hjälpt mig otroligt mycket efter min gymnasietid jag har vågat utsätta mig för situationer som jag inte hade vågat innan som att söka skollor och gå på intagningsprov.

Skulle du rekommendera att gå Estet, om så, varför?
Absolut det är ett program som i alla fall hjälpte mig att vara mig själv och att våga ta plats.

Vad vill du säga till dem som ser ner på estetelever?
SLUTA SE NER PÅ DET NI INTE VET NÅGOT OM OCH SKÄRP ER!!!!!!!

Vad vill du säga till dem som skulle vilja söka Estet, men som avstår då de inte vill verka konstiga eller bli utanför? Hur tacklade du det som elev på Vadsbogymnasiet?
Skit i vad andra tycker gör det som gör DIG glad det är ditt liv inte någon annans.

Vilket är ditt bästa minne från din tid vid det Estetiska programmet?
Spökvandringarna, slutproduktionen, gemenskapen i klassen, allt

Hur skulle en värld utan esteter se ut?
Grå och tråkig för om inte esteter skulle finnas så kan alla säga hej då till Musik, Teater, Film och alla andra konstnärliga uttryck som finns så får man se hur roligt folk har det då!

Sidan senast uppdaterad: 2018-05-07