Vadsbogymnasiet - Nära dig

Morgan Forsberg

Morgan Forsberg är lärare i religionskunskap på Vadsbogymnsasiet.

Vem är du?
Morgan Forsberg, och jag undervisar esterna i årskurs tre i religion.

Vad gör du idag?
Jobbar på Vadsbogymnasiet som lärare i religion och svenska.

Har du någon erfarenhet av det Estetiska programmet?
Jag har undervisat flera årskullar av härliga esteter. När vi som lärare lämnar önskemål inför kommande läsår så har jag uttryckt att jag gärna undervisar esteter för det blir ofta mycket spännande och givande diskussioner i ämnet religion med dem.

Skulle du rekommendera en ung människa att gå Estet, om så, varför?
Ja, och jag skulle själv ha valt Estetiska programmet om jag själv var tonåring och hade gymnasiet framför mig. Därför att jag tror att eleverna i Estetiska programmet tränas ännu mer i att vara flexibla, spontana och lösningsinriktade i många situationer.

Vad vill du säga till dem som skulle vilja söka Estet? Hur ska lärare och skolledare vid Vadsbogymnasiet lyfta Estets fördelar och höja statusen för programmet?
Sök Estetiska programmet. Alla är olika och olikheter är bra i samhället. Utbildningen ger många möjligheter. Det är en mycket bra start för alla som vill bli lärare, polis eller andra offentliga yrken.

Hur skulle en värld utan esteter se ut?
Världen skulle vara mindre utan esteter. Estetiska uttryck ger oss kultur av många olika slag och kultur är en viktig del för de allra flesta människor, oavsett om det handlar om musik, teater, böcker, bilder eller andra estetiska uttryck.

Sidan senast uppdaterad: 2018-09-12
Bookmark and Share
Facebook
YouTube
Till startsidan
Kontakta oss

Adress

Vadsbogymnasiet
Drottning Kristinas väg 50
542 44 Mariestad

Telefon

0501-75 56 00

Telefax

0501-75 56 09

E-post

vadsbogymnasiet@mariestad.se

Mariestads logga