Öppet hus Marinteknikutbildningen

Elever arbetar med en båt

Välkommen till vårt öppet hus i Skövde den 4 november. Här hittar du information om vår utbildning och vår skola.

Öppet hus 4 november

Vi finns på plats under hela kvällen (klockan 17:00-20:00) för att svar på dina frågor.

Det bästa är om du ansluter till vårt Teamsmöte, se länken nedan. Men du kan även ringa oss. Våra telefonnummer finns under Kontaktinformation.

Klicka här för att komma direkt till Teamsmötet.länk till annan webbplats

Du behöver inte ha Teams på datorn, utan kan välja att öppna länken i din webbläsare. Ha gärna din mikrofon avstängd när du ska ställa en fråga, för att minska på bruset för övriga deltagare.

Om Marinteknikutbildningen

Marinteknikutbildningen är en riksrekryterande utbildning. Här får du en unik bredd av kunskaper från marinbranschen som är i stort behov av nya medarbetare. Du får möjligheten att arbeta med allt från plastning till motorteknik och utvecklar en hög kompetens inom båtkunskap, elektronik och reparation. Du utbildas även i navigation och i att framföra båtar.

Utbildningen har riksintag och är en av två godkända marinteknikutbildningar i Sverige. Om du flyttar från en annan ort för att gå på Vadsbogymnasiet kan du känna dig trygg. Här finns det engagerad personal som är vana vid att ta emot inflyttade elever.

Läs mer om utbildningen under vår länkar.

Här kan du se en film om hur det är att gå på Vadsbogymnasiet

Sidan senast uppdaterad: 2020-11-13

Torbjörn Pettersson
Programrektor