Artikeln publicerades 8 augusti 2023

Gällande avtal och kontaktuppgifter – vårdnadshavare för elev på Vadsbogymnasiet

I samband med skolstart på Vadsbogymnasiet behöver du som vårdnadshavare ta del av och godkänna avtal gällande elevskåp och dator samt delge oss kontaktuppgifter.

För att godkänna dessa avtal och lämna kontaktuppgifter använder du e-tjänsten på mariestad.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tjänsten är öppen dygnet runt och du som använder tjänsten behöver ha ett mobilt bank-id.

Innan vi kan dela ut en dator och ett elevskåp till enskild elev måste du som vårdnadshavare ha godkänt avtalen. Vi önskar därför att du som vårdnadshavare loggar in på www.mariestad.se och godkänner avtalen.

I samband med att du godkänner avtal och lämnar kontaktuppgifter får du även ta del av allmän information om Vadsbogymnasiet.

Instruktion för hur du ska gå tillväga:

Gå till webbsidan mariestad.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Välj ”Mariestad.se – Information och service från Mariestads kommun” på startsidan. Klicka sedan på ikonen ”Självserviceportal”. Sök fram och välj tjänsten ”Avtal och kontaktuppgifter - vårdnadshavare för elev på Vadsbogymnasiet”. Följ instruktionerna på skärmen.

Om du har frågor eller behöver hjälp med tjänsten kan du vända dig till expeditionen via mail; vadsbogymnasiet@mariestad.se eller genom att ringa till oss på telefonnummer 0501-75 56 00.

Med vänliga hälsningar
Vadsbogymnasiet