Artikeln publicerades 20 april 2023

Student 2023

Studentmössa sitter i trädgrenar med ljusgröna blad och vita blommor.

Sjung om studentens lyckliga dag!

Fredag den 16 juni firar Vadsbogymnasiet studentavslutning. Välkommen att ta emot din student och fira med oss på Jubileumsteatern på Karlsholme.

Under förmiddagen samlas studenter, lärare och övrig personal på Vadsbogymnasiet för avslutningar klassvis och gemensam brunch.

Därefter går studenterna i kortege till Jubileumsteatern på Karlsholme. Kortegen startar klockan 12.00 på Vadsbogymnasiet och går genom centrala Mariestad till Karlsholme. I kortegen deltar även Mariestads musikkår.

Klockan 12.45 har Vadsbogymnasiets studenter och personal en avslutningshögtid med musik, tal och stipendieutdelningar inne på Jubileumsteatern.

Vi avslutar dagen och studenternas sista gymnasieår med ett traditionellt utspring till vänner och anhöriga. Utspringet beräknas starta vid 13.30 och sker klassvis.

Utspringsordningen beslutas av studentkommitté och skolledning under maj och publiceras därefter här på hemsidan.

Utspringsordning:

För att underlätta för studenter och anhöriga att hitta varandra efter utspringet har vi märkt upp samlingsplatser för alla klasser vid Karlsholme. Vi kommer att publicera en karta här på hemsidan under maj som visar var de olika klasserna kan stämma träff med vänner och anhöriga efter utspringet.

Varmt välkommen!