Öppet hus

Öppet hus genomförs varje år i november. Exakt datum kommer inom kort.

Hitta ditt favoritprogram

Att redan börja tänka på sitt gymnasieval kan kännas både spännande och lite skrämmande. För oss på Vadsbogymnasiet är det mycket viktigt att du känner dig trygg inför ditt gymnasieval. Här på vår hemsida kan du enkelt läsa om alla våra femton program och utbildningar. Passa även på att testa vår programväljare som tipsar om vilka program som kan vara intressanta för just dig.

Om öppet hus

Öppet hus är ett perfekt tillfälle för dig som ska söka till gymnasiet att lära känna skolan och ta en närmare titt på våra program och utbildningar. Då får du chans att ställa frågor och samla på dig informationsmaterial så att du enkelt kan jämföra de program du är intresserad av. Vi visar även upp våra verkstäder med maskiner, båtar, verktyg med mera. Du får chans att testa på olika saker och lära dig mer om vad de olika utbildningarna leder till.

I vår entréhall möter rektorer och studie- och yrkesvägledare er besökare och hjälper till med frågor och information. I entréhallen finns även lärare från våra idrottsspecialiseringar och visar upp våra NIU- och LIU-utbildningar. Under kvällen håller också vårt café öppet med försäljning av hemgjorda smörgåsar, kaffe och gofika. Öppet hus genomförs under november varje nytt läsår.

Missade du öppet hus?

Kunde du inte delta på öppet hus eller känner du att du behöver få mer information inför ditt gymnasieval? Då kan du boka in dig för att skugga ett program under en dag.